Featured Slider

Happy Deepavali


Promosi MERDEKA 60 Diteruskan Sampai 30 September 2017


Shaklee Malaysia baik hati sangat la kat kita. Sambung lagi promosi MERDEKA 60 untuk newbies yang nak daftar sebagai ahli SHAKLEE.
Tawaran yang sangat best sebenarnya.

Boleh beli Vitamin C dengan harga RM60. Wowwww !

Teruskan baca entry ini.


4 Nutrien Penting Agar Kulit Sentiasa Anjal & Cantik Berseri



4 cara penting untuk kulit cantik berseri dari dalam.

  • BUILD 
  • FIRM 
  • PROTECT 
  • MOISTURIZER

Ketahui apakah 4 cara berikut.

Salam Aidiladha 1438H



Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua pelanggan Shaklee kami dan tak lupa juga buat semua bisnes partner Team SAPPHIRE!

Live well and be well during the holidays!

Ikhlas, 

Mashitah Mamat
Founder Team SAPPHIRE
Shaklee Business Leader & Distributor

Promosi Merdeka 60 - Daftar Ahli SHAKLEE Ogos 2017



Berita baik nak bagitau kepada anda yang berminat nak join ahli Shaklee. tapi masih ragu-ragu dan was-was, bila masa sesuai patut anda daftar ahli.?

Bulan Ogos 2017 ni adalah peluang terbaik untuk anda.

Kenapa saya kata terbaik? Teruskan baca entry ni. Ambik pen dan kertas lagi bagus. Kita belajar buat kira-kira.

Cara Semak Consignment Number & Track Parcel Gdex Express atau Citylink daripada Shaklee Malaysia



Antara soalan biasa daripada pelanggan dan newbies pengedar Shaklee under team saya.

Macam mana nak semak consignment number selepas buat order secara online daripada website Shaklee Malaysia ?

Salam Ramadan 2017



Selamat Berpuasa kepada semua pelanggan kami. Semoga Ramadan kali ini lebih baik dan dapat kumpul pahala banyak-banyak.

Yang penting, sihat selalu untuk beribadah kepadaNya.

Salam Ramadan.

Ibu Pejabat Shaklee Malaysia Berpindah


Assalamualaikum, hi!

Nak war-warkan kepada semua Shaklee lover, HQ Shaklee dah berpindah ke tempat baru. Building baru tu dekat-dekat situ jugak, dan lebih mesra pelanggan sebab terletak kat ground floor.

Daftar Sekarang Sebagai Pengedar Shaklee & Buat Income Pasif 4, 5 Hingga 6 Angka. Tiada Yang Mustahil !


Bisnes online sekarang dah jadi satu bisnes yang paling ramai orang buat. Peniaga online tumbuh bercambah-cambah lagi laju dari cendawan tumbuh selepas hujan. Kalau tak percaya, cuba anda buka Facebook. Berapa banyak status sahabat muka buku anda yang menjual?

Nak Beli Suplemen Dengan Harga Murah? Jom Daftar Ahli Sekarang!



Berdaftar sebagai ahli Shaklee, tak semestinya anda kene jual produk. Anda juga boleh mendaftar untuk dapatkan produk dengan harga ahli yang jauh lebih rendah berbanding harga runcit. Keahlian Shaklee, hanya sekali bayar untuk seumur hidup. Best kan?