Powered by Blogger.

Featured Slider

Promosi Merdeka 60 - Daftar Ahli SHAKLEE Ogos 2017



Berita baik nak bagitau kepada anda yang berminat nak join ahli Shaklee. tapi masih ragu-ragu dan was-was, bila masa sesuai patut anda daftar ahli.?

Bulan Ogos 2017 ni adalah peluang terbaik untuk anda.

Kenapa saya kata terbaik? Teruskan baca entry ni. Ambik pen dan kertas lagi bagus. Kita belajar buat kira-kira.

Cara Semak Consignment Number & Track Parcel Gdex Express atau Citylink daripada Shaklee Malaysia



Antara soalan biasa daripada pelanggan dan newbies pengedar Shaklee under team saya.

Macam mana nak semak consignment number selepas buat order secara online daripada website Shaklee Malaysia ?

Salam Ramadan 2017



Selamat Berpuasa kepada semua pelanggan kami. Semoga Ramadan kali ini lebih baik dan dapat kumpul pahala banyak-banyak.

Yang penting, sihat selalu untuk beribadah kepadaNya.

Salam Ramadan.

Ibu Pejabat Shaklee Malaysia Berpindah


Assalamualaikum, hi!

Nak war-warkan kepada semua Shaklee lover, HQ Shaklee dah berpindah ke tempat baru. Building baru tu dekat-dekat situ jugak, dan lebih mesra pelanggan sebab terletak kat ground floor.

Daftar Sekarang Sebagai Pengedar Shaklee & Buat Income Pasif 4, 5 Hingga 6 Angka. Tiada Yang Mustahil !


Bisnes online sekarang dah jadi satu bisnes yang paling ramai orang buat. Peniaga online tumbuh bercambah-cambah lagi laju dari cendawan tumbuh selepas hujan. Kalau tak percaya, cuba anda buka Facebook. Berapa banyak status sahabat muka buku anda yang menjual?

Nak Beli Suplemen Dengan Harga Murah? Jom Daftar Ahli Sekarang!



Berdaftar sebagai ahli Shaklee, tak semestinya anda kene jual produk. Anda juga boleh mendaftar untuk dapatkan produk dengan harga ahli yang jauh lebih rendah berbanding harga runcit. Keahlian Shaklee, hanya sekali bayar untuk seumur hidup. Best kan?

SHAKLEE New Starter Kit Yang Lebih Komprehensif, Informative, Smart & Yang Penting......



Bermula April 2017, setiap keahlian baru Shaklee akan terima Starter Kit yang baru, yang lebih moden, compact, informatif, komprehensif dan menarik. Ini adalah untuk memudahkan para pengedar menaja ahli baru dan lari daripada tipikal aktiviti direct selling . Shaklee sentiasa berusaha untuk membantu para pengedar dalam urusan bisnes. Alhamdulillah !.

Bercuti PERCUMA Bersama Shaklee



Anda buat bisnes Shaklee, bukan jer dapat bonus besar. Kalau nak tahu, banyak lagi yang anda akan dapat. Salah satunya ialah MELANCONG PERCUMA. 100% sponsored by Shaklee Malaysia.

Bahang National Conference 2017 Makin Terasa - Tiket Sudah Mula Dijual


Assalamualaikum, hi !


Seperti tahun sebelumnya, acara tahunan yang mesti ada saban tahun - Shaklee National Conference 2017 akan diadakan pada 29 April 2017, Sabtu di Sunway Resort Hotel, Grand Lagoon Ballroom.

Star Cruise Libra Penang, Phuket & Krabi - Shaklee National Trip


Assalamualaikum, hi !

Alhamdulillah, berpeluang sekali lagi menyertai Shaklee National Trip. Sebelum ni ke Pulau Langkawi, kali nih ke luar negara pulak - Krabi & Phuket. Tapi kita berenang berjemaah ke sana merentas laut China Selatan, tak nak dah fly, penat nak kibar sayap... hahahaha..

InshaAllah, November 2017 dapatlah merasa nikmat berlayar naik Cruise..., dari Penang ke Phuket dan Krabi selama 4 hari 3 malam. Gerak dari Kuala Lumpur dengan bas persiaran.