DISCLAIMER

Sebarang penulisan di www.iammashitahmamat.blogspot.com adalah perkongsian peribadi. Tiada kaitan dengan mana-mana pihak samada hidup atau yang telah meninggal dunia. Dilarang untuk dicetak/disalin sekiranya bukan bertujuan utk perkongsian ilmu.

Segala testimoni/review/penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos apa jua penyakit. Pembaca/pesakit digalakkan mendapat nasihat dan pandangan dari doktor terlebih dahulu. Pihak M2M tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang kejadian yang tidak diingini.

Info yang terdapat di dalam blog ini bukanlah idea asal M2M. Info-info didapati dari pembacaan buku, pengalaman pengguna-pengguna Shaklee, sumber internet dan sebagainya.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Harap Maklum !!

No comments